M&A mo le fa'aleleia atili o le vaega uamea

https://enapp.chinadaily.com.cn/a/201903/06/AP5c7f2953a310d331ec92b5d3.html?from=singlemessage

Saunia e Liu Zhihua |Saina Aso Taitasi
Fa'afouina: Mati 6, 2019

Alamanuia e foliga mai e fa'atupula'ia le malosi mai le fa'aitiitiga o le ova le malosi

Faʻatasiga ma faʻatauga o le a maua ai le faʻamalosi mo suiga gafataulimaina ma le faʻaleleia o le uʻamea ma le uʻamea faʻapisinisi ma le faʻaogaina o tupe maua mai le faʻaitiitia o le malosi o faʻaupuga i le vaega o loʻo oʻo mai i le faʻaiʻuga, fai mai tagata tomai faʻapitoa.

E tusa ai ma le Komisi o le Atinaʻeina ma le Toefuataʻiga a le Atunuʻu, o le pulega sili o le tamaoaiga o le atunuʻu, ua faʻataunuʻuina e Saina le maualuga o le faʻaitiitia o sini mo le 13th Five-Year Plan (2016-20) i le uʻamea ma le uamea i luma atu, ma o le a faʻaauau taumafaiga mo toe fa'aleleia atili tulaga maualuga.

Ua fa'atulaga e le au fai faiga fa'avae se fa'amoemoe e fa'aumatia le 100 i le 150 miliona metric tone o le tele o le gafatia i le u'amea ma le uamea i le 2020 i le 2016, ina ua va'aia e le vaega o u'amea ma u'amea a le atunu'u le pa'ū.

I le faaiuga o le Fuafuaga Lona 12 o le Lima Tausaga (2011-15), o le malosi o le uʻamea ma le uamea a le atunuu na oʻo atu i le 1.13 piliona tone, lea na matua faʻamalieina ai le maketi, ae o le fua faatatau o le 10 tele o atinaʻe gafatia i le aofaʻi na pa'ū mai le 49. pasene i le 2010 i le 34 pasene i le 2015, e tusa ai ma le State Information Center, o se faʻalapotopotoga e fesoʻotaʻi saʻo i le NDRC.

O le fa'aitiitiga o mea faigaluega ose vaega fo'i lea o le toe fuata'iga fa'aauauina o le sapalai lea e aofia ai fo'i le fa'amatu'u atu o tupe e fa'atumauina ai atina'e tau tamaoaiga.

"O le faʻatupuina o le faʻaitiitia o le malosi o loʻo taulaʻi atu foʻi i le atinaʻe lanu meamata e ala i auala e pei o le suia o le gafatia tuai i le mama, lelei ma faʻalauteleina le gafatia, ma o lenei mea na mafua ai le faʻavaeina o tulaga faʻapitoa mo le puipuiga o le siosiomaga," o le tala lea a Li Xinchuang, peresitene o Saina. Fuafuaga Alamanuia & Su'esu'ega Fa'atekonolosi Metallurgical.

"Ina ua pasia le laasaga o le faʻalauteleina tele e faʻafetaui ai le faʻatupulaia o manaʻoga, o loʻo mautu le alamanuia i le gaosiga ma le faʻaaogaina, lea e tatalaina ai se faamalama mo kamupani gafatia e faʻalautele, ma le faʻatupulaia o fefaʻatauaiga i nai tausaga o lumanaʻi."

E ala i le M&As, o kamupani taʻutaʻua o le a faʻateleina a latou sea maketi, ma faʻaititia le tele o tauvaga, faʻamanuiaina le atinaʻeina o pisinisi, na ia fai mai ai, faʻaopoopo i totonu o le atunuʻu ma fafo o loʻo faʻaalia ai o le faʻateleina o le faʻaogaina o pisinisi, poʻo le maketi o kamupani taʻutaʻua, e taua tele. la'asaga mo le u'amea ma u'amea alamanuia e optimize lona fausaga ma atili atiina ae.

O kamupani uʻamea ma uʻamea a Saina e 10 i le taimi nei na amata mai i le M&As, o lana tala lea.

O Xu Xiangchun, faʻamatalaga faʻamatalaga ma faufautua uʻamea ma uʻamea Mysteel.com, fai mai M & A i Saina uʻamea ma uʻamea pisinisi e le o malosi e pei ona faʻamoemoeina i le taimi ua tuanaʻi, o le tele lava ona o le tuputupu aʻe o le alamanuia, ma tosina mai ai le tele o tupe faʻafaigaluega mo gafatia fou.

I le taimi nei, talu ai o loʻo toe faʻaleleia le sapalai o maketi ma manaʻoga, o loʻo faʻateleina le faʻaogaina o le aufaipisinisi, ma o se taimi lelei mo kamupani gafatia e faʻaoga i M&A mo le faʻalauteleina, o le tala lea a Xu.

Fai mai Li ma Xu o le a tele atu M&A i le va o kamupani a le Malo ma kamupani tumaoti i totonu o pisinisi, ma i kamupani mai itulagi ma itumalo eseese.

O nisi o nei M&A ua uma ona faia.

I le aso 30 o Ianuari, na pasia ai e le au aitalafu a le Malo Bohai Steel Group Co Ltd se ata faataitai o le toe fetuunaiga o fuafuaga, lea o le a faatau atu ai e Bohai Steel nisi o ana aseta autu i le kamupani tumaoti Delong Holdings Ltd.

Ia Tesema, o le fuafuaga a le Beijing Jianlong Heavy Industry Group Co Ltd mo le toe fetuunaiga o le kamupani fai uamea gauma Xilin Iron & Steel Group Co Ltd i le itumalo o Heilongjiang, na maua ai le faamaoniga mai le au aitalafu a Xilin Group, ma avea ai le ofisa tumaoti i Beijing o se tasi o kamupani sili e lima i Saina. .

Aʻo leʻi oʻo i lena, o nisi itumalo, e aofia ai Hebei, Jiangxi ma Shanxi, na tuʻuina atu faʻamatalaga e fiafia i le M&A i totonu o kamupani uʻamea ma uʻamea e faʻaitiitia ai le aofaʻi o kamupani i le vaega.

Fai mai Wang Guoqing, faatonu suʻesuʻe i le Lange Steel Information Research Center, o se nofoaga e mafaufau ai pisinisi i Beijing, o nai kamupani tetele o le a latou maua le tele o le gafatia i le uʻamea ma le uʻamea i le lumanaʻi, ma o lenei tausaga o le a vaʻaia ai ia tulaga. fa'ateleina.

E mafua ona, o le mauaina e kamupani tetele ua avea ma filifiliga mo kamupani laiti ona ua atili ai ona faigata mo i latou ona faatumauina tupe mama ma ausia tulaga maoaʻe o le siosiomaga i lalo o tulaga o loʻo i ai nei, o lana tala lea.


Taimi meli: Mati-29-2019