• 1

добредојде

ПРОФИЛ

Youfa е основана на 1 јули 2000 година, која 16 последователни години се наоѓа меѓу ТОП 500 претпријатија во кинеската производна индустрија.Во моментов има околу 9000 вработени и 293 производни линии во 13 фабрики.Во 2018 година, нашиот обем на производство е 16 милиони тони од секаков вид челични цевки и извезени 250 илјади тони низ светот.

Ние се придржуваме до нашата корпорациска култура на „пријателство, соработка и победа-победа“;и нашите вработени во Youfa секогаш ја имаат на ум мисијата „Да се ​​оди подалеку од себе, да се постигнат партнери, сто години Youfa и да се изгради хармонија“ да придонесат за хармонично општество.

Ние главно произведуваме челични цевки ERW, SAW, галванизирани, шупливи пресек и челични цевки од челик-пластика, антикорозивен слој.

 • ПРОИЗВОДНА БАЗА TIANJIN YOUFA

  ПРОИЗВОДНА БАЗА TIANJIN YOUFA

 • ПРОИЗВОДНА БАЗА ТАНГШАН ЈУФА

  ПРОИЗВОДНА БАЗА ТАНГШАН ЈУФА

 • ПРОИЗВОДНА БАЗА HANDAN YOUFA

  ПРОИЗВОДНА БАЗА HANDAN YOUFA

 • ПРОИЗВОДНА БАЗА SHAANXI YOUFA

  ПРОИЗВОДНА БАЗА SHAANXI YOUFA

 • ПРОИЗВОДНА БАЗА LIYANG

  ПРОИЗВОДНА БАЗА LIYANG

 • ФАБРИКА ЗА ЦЕВКИ ХУЛУДАО АПИ

  ФАБРИКА ЗА ЦЕВКИ ХУЛУДАО АПИ

 • ЧЕНГДУ ЈУНГАНГЛИЈАНСКА ЛОГИСТИКА

  ЧЕНГДУ ЈУНГАНГЛИЈАНСКА ЛОГИСТИКА

 • Добра репутација

  Добра репутација

  Кина Топ 500 претпријатија во индустријата водечки бренд и извезува во околу 100 земји

 • Строга контрола на квалитетот

  Строга контрола на квалитетот

  3 Национална акредитирана лабораторија со сертификат CNAS

 • Богато искуство

  Богато искуство

  22 години посветени на производство на челични цевки и извоз на над 250 илјади тони

 • Голем производствен капацитет

  Голем производствен капацитет

  Над 16 милиони тони производствен капацитет

 • Голем работен капитал

  Голем работен капитал

  Над 0,1 милијарди американски долари извозен износ