за Youfa

Профил на компанијата

Youfa was founded on July 1st, 2000. There are totally about 9000 employees, 11 factories, 193 steel pipe production lines, 3 national accredited laboratory, and 1 Tianjin government accredited business technology center.

3

капацитет за производство на

Во 2012 година, нашиот обем на производството за сите видови на челични цевки беше 6,65 милиони тони. Во 2018 година, до сега нашето производство е 16 милиони тони, а износот на продажба достигна 160Million американски долари. За тринаесет последователни години, ние сме наслов меѓу Топ 500 претпријатија во Кина индустрија.

извоз капацитет

Извозот Одделот има 60 вработени. Минатата година се извезени 250 илјади тони на сите видови на производи од челик. Главно се извезуваат во Југоисточна Азија, Јужна Азија, Југоисточна Азија, Блискиот Исток, Африка, Блискиот и Јужна Америка, Западна Европа, Океанија, речиси 100 земји. Нашите производи се квалификувани со API 5L, ASTM A53 / A500 / A795, BS1387 / BS1139, EN39 / EN10255 / EN10219, JIS G3444 / G3466, и ISO65, сопственик на добар углед во земјата и во странство.