Контактирајте не

7e4b5ce24

адреса

Раководител кварт : Daqiuzhuang Таун, Тијанџин, Кина

Извоз Office : кат 7, Не, 4 Anshun зграда, Dafeng патот (Аква Сити), Hongqiao Дистр, Тијанџин Сити, Кина.

Е-пошта

Лице за контакт: Линда Лиу
Е-пошта:  linda@youfasteelpipe.com
Mobile/ Whatsapp: 0086-18611664072

Тел: 0086-22-58338800 лок. 8874
Факс: 0086-22-58338808

Одделот
Еден
Либи 0086 134 8882 9639
Џени 0086 158 1105 4539
Харви 0086 182 2290 7362
шеќер 0086 189 0200 9896
Souphia 0086 182 0261 0561
Одделот
Две
Кристина 0086 186 1084 6098
Лиза 0086 185 1226 7233
Франк 0086 158 0220 8079
Винсент 0086 159 0227 2866
Тифани 0086 135 1245 3310
Одделот
Три
Lisany 0086 152 1042 3868
Роуз 0086 188 0226 9866
Вотсон 0086 187 0227 0952
Алекси 0086 150 2232 9858
Ела 0086 156 2062 8929
Аманда 0086 150 2279 3917
Педи 0086 139 2010 8431
Одделот
Четири
Гевин 0086 186 3221 4437
Џек 0086 188 0126 1551
Ешли 0086 159 2229 7963
Ален 0086 151 0223 7097
Кети 0086 139 2070 1398
Одделот
Петка
Suzy 0086 152 1083 7980
Мајкл 0086 139 2008 9125
Џереми 0086 155 1095 0809
милоста 0086 136 0211 9687
Betty.wong 0086 139 2099 8240
Винсент Ли 0086 189 2019 7919