• 1

sambutan

PROFIL

Youfa didegake tanggal 1 Juli 2000, sing wis judhul ing antarane TOP 500 Perusahaan ing Industri Manufaktur China suwene 13 taun berturut-turut. Saiki, ana udakara 9000 karyawan lan 193 lini produksi ing 11 pabrik. Ing taun 2018, volume produksi kita 16 juta ton kabeh pipa baja lan ngekspor 250 ewu ton ing saindenging jagad.

Kita bakal kanggo budaya perusahaan kita "Persahabatan, kerjasama, lan menang-menang"; lan karyawan Youfa kita tansah mbudidaya misi "Arep ngluwihi Self, Nampa Partners, Satus Taun Youfa, lan Gedung Harmony" kanggo kontribusi marang masyarakat harmonious.

We utamané Pabrik ERW, SAW, Galvanized, pipo Section baja berongga, lan gabungan baja-plastik, Anti-karat pipo Coating baja.

  • TIANJIN YOUFA PRODUKSI BASE

    TIANJIN YOUFA PRODUKSI BASE

  • BASE Tangshan YOUFA PRODUKSI

    BASE Tangshan YOUFA PRODUKSI

  • BASE HANDAN YOUFA PRODUKSI

    BASE HANDAN YOUFA PRODUKSI

  • BASE Langkawi YOUFA PRODUKSI

    BASE Langkawi YOUFA PRODUKSI

  • Reputasi Apik

    Reputasi Apik

    China Top 500 Enterprises Industry Brand Anjog lan Ngèkspor kanggo bab 100 negara

  • Ketat Quality Control

    Ketat Quality Control

    3 Laboratory Accredited National certificate CNAS

  • Pengalaman sugih

    Pengalaman sugih

    18 taun pengabdian ing Manufacturing Pipes Steel lan Ngèkspor liwat 200 ewu ton

  • Gedhe Kapasitas Produksi

    Gedhe Kapasitas Produksi

    Swara 16 yuta ton Produksi Kapasitas

  • Big Capital Pakaryan

    Big Capital Pakaryan

    Ngluwihi 0,1 milyar US Dollars ekspor Jumlah