• 1

sugeng rawuh

PROFIL

Youfa didegaké ing Juli 1st, 2000, sing wis judhul antarane TOP 500 Enterprises ing China Manufaktur Industry kanggo 16 taun consecutive.Saiki, ana udakara 9000 karyawan lan 293 jalur produksi ing 13 pabrik.Ing 2018, volume produksi kita yaiku 16 yuta ton kabeh jinis pipa baja lan ngekspor 250 ewu ton ing saindenging jagad.

Kita netepi budaya perusahaan "persahabatan, kerjasama, lan menang-menang";lan karyawan Youfa tansah mbudidaya misi "Going beyond Self, Achieving Partners, Hundres Years of Youfa, and Building Harmony" kanggo kontribusi kanggo masyarakat sing harmonis.

Kita utamane nggawe pipa baja ERW, SAW, Galvanis, Hollow Section, lan komposit baja-plastik, pipa baja Coating Anti-korosi.

  • TIANJIN YOUFA PRODUCTION BASE

    TIANJIN YOUFA PRODUCTION BASE

  • TANGSHAN YOUFA PRODUCTION BASE

    TANGSHAN YOUFA PRODUCTION BASE

  • BASE PRODUKSI HANDAN YOUFA

    BASE PRODUKSI HANDAN YOUFA

  • BASE PRODUKSI SHAANXI YOUFA

    BASE PRODUKSI SHAANXI YOUFA

  • LIYANG PRODUCTION BASE

    LIYANG PRODUCTION BASE

  • PABRIK PIPA API HULUDAO

    PABRIK PIPA API HULUDAO

  • CHENGDU YUNGANGLIAN LOGISTICS

    CHENGDU YUNGANGLIAN LOGISTICS

  • Reputasi apik

    Reputasi apik

    China Top 500 Enterprises Industry Leading Brand lan Ngekspor kanggo bab 100 negara

  • Kontrol kualitas sing ketat

    Kontrol kualitas sing ketat

    3 Laboratorium Akreditasi Nasional kanthi sertifikat CNAS

  • Sugih Pengalaman

    Sugih Pengalaman

    22 taun pengabdian ing Manufaktur Steel Pipes lan Ngekspor liwat 250 ewu ton

  • Kapasitas Produksi Gedhe

    Kapasitas Produksi Gedhe

    Luwih saka 16 yuta ton Kapasitas Produksi

  • Modal Kerja Gedhe

    Modal Kerja Gedhe

    Ngluwihi 0,1 milyar Dolar AS Jumlah Ekspor