video

 

Pengenalan YOUFA dening vedio ing youtube.com.

Iku pratayang kita produk, Simpenan, workshop, kantor, sertifikat lan labs.

 

YOUFA wis diverifikasi supplier ing Alibaba.com.

 

Workshop Galvanization

 

Square Lan Rectangular Workshop Pipe

 

Testing Center karo certificate CNAS