• 1

mirëseardhje

PROFILI

Youfa u themelua më 1 korrik 2000, i cili është titulluar ndër 500 ndërmarrjet TOP në industrinë prodhuese të Kinës për 16 vjet rresht.Aktualisht, ka rreth 9000 punonjës dhe 293 linja prodhimi në 13 fabrika.Në vitin 2018, vëllimi ynë i prodhimit është 16 milionë tonë tuba çeliku të të gjitha llojeve dhe eksportuar 250 mijë tonë në mbarë botën.

Ne i përmbahemi kulturës sonë të korporatës të "miqësisë, bashkëpunimit dhe të favorshme";dhe punonjësit tanë të Youfa-s kanë gjithmonë parasysh misionin e "Daljes përtej vetvetes, arritjes së partnerëve, qindra viteve Youfa dhe ndërtimit të harmonisë" për të kontribuar në shoqërinë harmonike.

Ne kryesisht prodhojmë tuba çeliku ERW, SAW, të galvanizuar, me seksion të zbrazët, dhe tuba çeliku të përbërë prej çeliku-plastikë, Veshje kundër korrozionit.

 • BAZA PRODHUESE TIANJIN YOUFA

  BAZA PRODHUESE TIANJIN YOUFA

 • BAZA PRODHIMTARE TANGSHAN YOUFA

  BAZA PRODHIMTARE TANGSHAN YOUFA

 • BAZË PRODUKTIVE HANDAN YOUFA

  BAZË PRODUKTIVE HANDAN YOUFA

 • BAZA PRODHUESE SHAANXI YOUFA

  BAZA PRODHUESE SHAANXI YOUFA

 • BAZA PRODHIMTARE LIYANG

  BAZA PRODHIMTARE LIYANG

 • FABRIKA E TUBAVE API HULUDAO

  FABRIKA E TUBAVE API HULUDAO

 • LOGJISTIKA CHENGDU YUNGANGLIAN

  LOGJISTIKA CHENGDU YUNGANGLIAN

 • Reputacion i mirë

  Reputacion i mirë

  Kina 500 ndërmarrjet kryesore në industrinë e markës kryesore dhe eksportuese në rreth 100 vende

 • Kontroll i rreptë i cilësisë

  Kontroll i rreptë i cilësisë

  3 Laborator Kombëtar i Akredituar me certifikatë CNAS

 • Përvojë e pasur

  Përvojë e pasur

  22 vjet të përkushtuar në Prodhimin e tubave të çelikut dhe eksportimin e mbi 250 mijë tonë

 • Kapacitet i madh prodhues

  Kapacitet i madh prodhues

  Kapaciteti prodhues mbi 16 milion ton

 • Kapitali i madh qarkullues

  Kapitali i madh qarkullues

  Përtej sasisë së eksportit prej 0.1 miliardë dollarësh