Tub çeliku i petëzuar në të ftohtë

Materiali: çelik i petëzuar në të ftohtë
Diametri i rrumbullakët: 12 mm deri në 100 mm
Diametri katror dhe drejtkëndor: 12x12mm deri në 100x100mm;8x16mm deri në 50x100mm
Trashësia: 0.8 mm në 2.2 mm
Aplikimi: tub çeliku për mobilje dhe tub çeliku me struktura të tjera.