Хладно ваљана челична цев

Материјал: хладно ваљани челик
Округли пречник: 12 мм до 100 мм
Квадратни и правоугаони пречник: 12к12мм до 100к100мм;8к16мм до 50к100мм
Дебљина: 0,8 мм до 2,2 мм
Примена: челична цев за намештај и челична цев за друге структуре.