• 1

wilujeng sumping

PROFIL

Youfa diadegkeun dina 1 Juli 2000, anu parantos judulna diantara TOP 500 Usaha di Industri Manufaktur Cina salami 16 taun berturut-turut.Ayeuna, aya sakitar 9000 karyawan sareng 293 jalur produksi di 13 pabrik.Dina 2018, volume produksi urang téh 16 juta ton sagala jinis pipa baja jeung diékspor 250 rébu ton sakuliah dunya.

Urang taat kana budaya korporasi urang "silaturahim, gawé babarengan, jeung win-win";sareng karyawan Youfa kami salawasna émut kana misi "Going beyond Self, Achieving Partners, Hundred Years of Youfa, and Building Harmony" pikeun nyumbang kana masarakat anu harmonis.

Urang utamana rancang ERW, SAW, Galvanized, pipa baja Bagéan kerung, sarta komposit baja-plastik, pipa baja Palapis Anti korosi.

  • TIANJIN YOUFA basis produksi

    TIANJIN YOUFA basis produksi

  • TANGSHAN YOUFA BASE PRODUKSI

    TANGSHAN YOUFA BASE PRODUKSI

  • BASE PRODUKSI HANDAN YOUFA

    BASE PRODUKSI HANDAN YOUFA

  • SHAANXI YOUFA basis produksi

    SHAANXI YOUFA basis produksi

  • DASAR PRODUKSI LIYANG

    DASAR PRODUKSI LIYANG

  • PABRIK PIPA HULUDAO API

    PABRIK PIPA HULUDAO API

  • CHENGDU YUNGANGLIAN LOGISTICS

    CHENGDU YUNGANGLIAN LOGISTICS

  • Reputasi alus

    Reputasi alus

    Cina Top 500 Usaha Industri Anjog Brand na Exporting ka ngeunaan 100 nagara

  • Kontrol Kualitas anu ketat

    Kontrol Kualitas anu ketat

    3 Laboratorium Akreditasi Nasional sareng sertipikat CNAS

  • Pangalaman euyeub

    Pangalaman euyeub

    22 taun devoted di Manufaktur Steel pipa jeung Exporting leuwih 250 sarébu ton

  • Kapasitas Produksi badag

    Kapasitas Produksi badag

    Langkung ti 16 juta ton Kapasitas Produksi

  • Modal Gawé badag

    Modal Gawé badag

    Saluareun 0,1 miliar Dollar AS Jumlah Ékspor