• 1

wilujeung sumping

keureutan

Youfa was founded on July 1st, 2000, who has been titled among the TOP 500 Enterprises in China Manufacturing Industry for 13 consecutive years. Currently, there are about 9000 employees and 193 production lines in 11 factories. In 2018, our production volume is 16 million tons of all kinds steel pipes and exported 250 thousand tons around the world.

Urang taat ka budaya Corporation kami tina "silaturahim, kerjasama, sarta meunang-meunang"; jeung karyawan Youfa kami salawasna tetep dina pikiran misi "Bade saluareun Self, achieving Mitra, Saratus Taun of Youfa, sarta Gedong harmoni" pikeun nyumbang kana masarakat harmonis.

Urang utamana rancang ERW, SAW, Galvanized, pipa Bagéan baja kerung, tur komposit baja-plastik, Anti korosi pipa palapis baja.

  • Tianjin YOUFA produksi Base

    Tianjin YOUFA produksi Base

  • Basa TANGSHAN YOUFA produksi

    Basa TANGSHAN YOUFA produksi

  • Basa HANDAN YOUFA produksi

    Basa HANDAN YOUFA produksi

  • Basa SHAANXI YOUFA produksi

    Basa SHAANXI YOUFA produksi

  • alus reputasi

    alus reputasi

    Cina Top 500 usaha Industri Brand Anjog na Exporting mun ngeunaan 100 nagara

  • Ketat Control Quality

    Ketat Control Quality

    3 Laboratorium Accredited Nasional kalawan Akte CNAS

  • Garapan euyeub

    Garapan euyeub

    18 taun devoted di Manufaktur pipa Steel na Exporting leuwih 200 rébu ton

  • Badag Kamampuh Produksi

    Badag Kamampuh Produksi

    Leuwih 16 juta ton Produksi Kamampuh

  • Badag Capital ngagawekeun

    Badag Capital ngagawekeun

    Saluareun 0,1 milyar AS dollar Exportation Jumlah