• 1

wilujeung sumping

keureutan

Youfa didirikeun tanggal 1 Juli 2000, anu parantos dijudulan di antara TOP 500 Perusahaan di Industri Manufaktur Cina salami 13 taun berturut-turut. Ayeuna, aya sakitar 9000 karyawan sareng 193 lini produksi di 11 pabrik. Dina 2018, volume produksi kami 16 juta ton sadaya pipa waja sareng diekspor 250 rébu ton di seluruh dunya.

Urang taat ka budaya Corporation kami tina "silaturahim, kerjasama, sarta meunang-meunang"; jeung karyawan Youfa kami salawasna tetep dina pikiran misi "Bade saluareun Self, achieving Mitra, Saratus Taun of Youfa, sarta Gedong harmoni" pikeun nyumbang kana masarakat harmonis.

Urang utamana rancang ERW, SAW, Galvanized, pipa Bagéan baja kerung, tur komposit baja-plastik, Anti korosi pipa palapis baja.

  • Tianjin YOUFA produksi Base

    Tianjin YOUFA produksi Base

  • Basa TANGSHAN YOUFA produksi

    Basa TANGSHAN YOUFA produksi

  • Basa HANDAN YOUFA produksi

    Basa HANDAN YOUFA produksi

  • Basa SHANXI YOUFA produksi

    Basa SHANXI YOUFA produksi

  • alus reputasi

    alus reputasi

    Cina Top 500 usaha Industri Brand Anjog na Exporting mun ngeunaan 100 nagara

  • Ketat Control Quality

    Ketat Control Quality

    3 Laboratorium Accredited Nasional kalawan Akte CNAS

  • Garapan euyeub

    Garapan euyeub

    18 taun devoted di Manufaktur pipa Steel na Exporting leuwih 200 rébu ton

  • Badag Kamampuh Produksi

    Badag Kamampuh Produksi

    Leuwih 16 juta ton Produksi Kamampuh

  • Badag Capital ngagawekeun

    Badag Capital ngagawekeun

    Saluareun 0,1 milyar AS dollar Exportation Jumlah