Shanghai Disneyland Park

Shanghai Disneyland Park

Shanghai Disneyland Taman tema dumunung ing Pudong, Shanghai, sing bagean Shanghai Disney Resort. Konstruksi kawiwitan ing April 8, 2011. Ing taman kabuka ing Juni 16, 2016.

park Jembaré 3,9 kilometer persegi (1.5 sq mi), nggowo beyo 24.5 milyar RMB, lan kalebu area 1.16 kilometer persegi (0.45 sq mi). Kajaba iku, ing Shanghai Disneyland Resort wis total 7 kilometer persegi (2.7 sq mi), kajaba kanggo phase pisanan saka project kang 3.9 kilometer persegi (1.5 sq mi), ana loro liyane wilayah kanggo expansion ing mangsa.

taman wis pitung wilayah tema: Mickey Avenue, Gardens of Bayangan, Fantasyland, Langkawi Langkawi, Langkawi Langkawi, Tomorrowland, lan Toy Story Land.