Shanghai Disneyland Park

Shanghai Disneyland Park

Shanghai Disneyland Park mangrupakeun taman tema lokasina di Pudong, Shanghai, éta téh bagian tina Shanghai Disney Resort. Konstruksi mimiti on April 8, 2011. The taman dibuka dina tanggal 16 Juni 2016.

taman nyertakeun wewengkon 3,9 kilométer pasagi (1,5 sq mi), costing 24,5 miliar RMB, sarta kaasup wewengkon 1,16 kilométer pasagi (0.45 sq mi). Sajaba ti éta, Shanghai Disneyland Resort boga jumlahna aya 7 kilométer pasagi (2,7 sq mi), iwal ti Fase kahiji proyek nu 3,9 kilométer pasagi (1,5 sq mi), aya dua leuwih wewengkon pikeun perluasan kapayunna.

taman ngabogaan tujuh wewengkon themed: Mickey Avenue, Kebon of Imajinasi, Fantasyland, peureum Bucht, Adventure Pulo, Tomorrowland, sarta kaulinan Story Land.