Dip Hot Galvanized Square lan Rectangular Pipe

Short Description:


  • Potongan: US $ 600 - 800 / Ton
  • Min.Order Quantity: 25 Ton
  • Sumber Kabisan: 320000 Ton per Month
  • Port: Xingang Tianjin Port ing China
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Product Dip Hot Galvanized Square lan Rectangular Pipe
    Material Carbon Steel
    grade Q195 = S195 / A53 Grade A
    Q235 = S235 / A53 Grade B / A500 Grade A / STK400 / SS400 / ST42.2
    Q345 = S355JR / A500 Grade B Grade C
    Standard DIN 2440, ISO 65, EN10219

    GB / T 6728

    JIS 3444/3466

    ASTM A53, A500, A36

    lumahing Seng nutupi 200-500g / m2 (30-70um)
    ends ends kosong
    Keterangan OD: 20 * 20-500 * 500mm; 20 * 40-300 * 500mm

    kekandelan: 1.0-30.0mm

    Length: 2-12m

    aplikasi:

    Construction / bangunan pipe bahan baja
    pipe Struktur
    Pager pipe kirim baja
    komponen soyo tambah Solar
    pipe Handrail

    Ketat Quality Control:
    1) Sajrone lan sawise produksi, 4 tenaga QC karo luwih saka 5 taun pengalaman mrekso produk ing acak.
    2) National akreditasi laboratorium karo CNAS sertifikat
    3) pengawasan ditrima saka pihak katelu dados / mbayar dening panuku, kayata SGS, BV.
    4) Ditampa Malaysia, Indonesia, Singapura, Filipina, Australia, Peru lan UK. We duwe UL / FM, ISO9001 / 18001, sertifikat FPC

    kontrol kualitas

    Packing lan Delivery :
    Packing Details: ing nganggo sandhangan anget seaworthy hexagonal dikempalken dening baja ngudani, Kanthi loro Slings nilon kanggo saben nganggo sandhangan anget.

    Details Delivery: Gumantung ing qty, biasane siji sasi.


  • Previous:
  • Next:

  •