Dip panas Galvanized Square na rectangular Steel pipe

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 600 - 800 / Ton
  • Min.Order kuantitas: 25 Ton
  • Suplai Kamampuhan: 320000 Ton per Bulan
  • Port: Xingang Tianjin port di Cina
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    barang Dip panas Galvanized Square na rectangular Steel pipe
    material karbon Steel
    kelas Q195 = S195 / A53 Kelas A
    Q235 = S235 / A53 Kelas B / A500 Kelas A / STK400 / SS400 / ST42.2
    Q345 = S355JR / A500 Kelas B Kelas C
    standar Din 2440, ISO 65, EN10219

    GB / T 6728

    JIS 3444/3466

    ASTM A53, A500, A36

    beungeut Séng palapis 200-500g / m2 (30-70um)
    tungtung tungtung polos
    spésifikasi OD: 20 * 20-500 * 500mm; 20 * 40-300 * 500mm

    ketebalan: 1.0-30.0mm

    Panjang: 2-12m

    aplikasi:

    Konstruksi / wangunan pipe bahan baja
    pipe Struktur
    Pager pipe pos baja
    komponén ningkatna surya
    pipe Handrail

    Ketat Control Quality:
    1) Dina mangsa na sanggeus produksi, 4 staffs QC kalawan leuwih ti 5 taun pangalaman mariksa produk di acak.
    2) National accredited laboratorium kalawan CNAS sertipikat
    3) inspeksi ditarima ti pihak katilu diangkat / dibayar ku nu meuli, kayaning SGS, BV.
    4) disatujuan ku Malaysia, Indonésia, Singapura, Filipina, Australia, Peru sarta Inggris. Simkuring sorangan UL / FM, ISO9001 / 18001, sertipikat Urang Sunda

    kadali kualitas

    Paking na Pangiriman :
    paking Rincian: di bundles seaworthy héksagonal dipak ku strips baja, Kalawan dua slings nilon pikeun tiap bundles.

    Rincian pangiriman: Gumantung kana QTY, ilaharna hiji bulan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •