Ли Маоџин, претседател на Youfa Group, и неговата делегација отидоа во Yangzhou Hengrun Ocean Heavy Industry Co., Ltd. на истрага и размена.

На 27 септември, Ли Маоџин, претседател на Youfa Group, и неговата делегација отидоа во Yangzhou Hengrun Ocean Heavy Industry Co., Ltd. под Taihang Iron and Steel Group за истрага и размена.Тој исто така имаше размена и дискусија со Јао Феи, секретар на Комитетот на партијата и претседател на групацијата за железо и челик Таиханг, Лиу Донгшенг, извршен заменик генерален директор на Yangzhou Hengrun Marine Heavy Industry Co., Ltd. на Taihang Iron and Steel Group, Sun Haiqiang, генерален директор за продажба, Менг Јуетао, заменик-директор на Одделот за бизнис и други лидери за симбиотски развој на индустрискиот синџир.Истрагата ја придружуваа Донг Ксибиао, генерален директор на Џиангсу Јуфа, Гуо Руи, помошник претседател на групацијата Јуфа и Ши Чи, директор на Одделот за снабдување Џиангсу Јуфа.

На состанокот, Јао Феи му упати топло добредојде на Ли Маоџин и неговата делегација и даде детален вовед за претпријатието и деловниот статус на Јангжу Хенгрун.Јао Феи рече дека Taihang Iron and Steel и Youfa Group отсекогаш одржувале длабоко пријателство и добри односи за соработка.Тој се надева дека во идниот развој ќе можат постојано да ја зајакнуваат соработката меѓу двете страни, активно да ги играат нивните соодветни предности, да се обединат силни и силни, да ги надминат тешкотиите и да ги промовираат двете страни да создадат нова ситуација во индустрискиот синџир соработка.

Ли Маоџин им се заблагодари на лидерите на Taihang Iron and Steel за нивниот топол прием и ја претстави основната состојба на Youfa Group.Главно се воведени деловниот опсег и деловниот модел на Џиангсу Јуфа и Хандан Јуфа.Тој нагласи дека Hebei Taihang Iron and Steel Group е компанија со голема групација која се фокусира на производство на челик и разновиден развој и долго време соработува со Youfa Group.Во исто време, Yangzhou Hengrun Ocean Heavy Industry Co., Ltd., како подружница на Taihang Iron and Steel Group, исто така даде вредна поддршка и помош на Jiangsu Youfa.


Време на објавување: 29-септември 2022 година