Лидерите на Longgang Group, Shaanxi Iron and Steel Group и Steel Network го посетија Chengdu Yunganglian Logistics Co., Ltd. за истрага и насоки

На 16 август, Јанг Жаопенг, секретар на Комитетот на партијата и претседател на ЛонгангGroup, Џоу Јонгпинг, заменик-секретар на оперативниот партиски работен комитет на Shaanxi Steel Group, заменик генерален директор на филијалата Ксиан и директор на центарот за управување со логистика на Shaanxi Steel Group, Ванг Донг, основач и претседател на челичната мрежа и Лианг Го посети Ксу, висок инвеститор во финансиската областЧенгдu YунганглискиLogistics Co., Ltd. за инспекција и насоки.Ли Маоџин, претседател на ЈуфаGroup, Sun Cui, генерален директор на YunyouLogistics, Ванг Лианг, генерален директор на ЧенгдуYunganglian Logistics Co., Ltd., Жу Ксуебин, извршен заменик генерален директор, Лиу Жиџијанг, заменик генерален директор и Јин Јонгчун топло го примија и одржаа симпозиумот.

Со состанокот претседаваше Ли Маоџин и Ванг Лианг даде детален извештај за проектот наYунганглиски.На средбата се разговараше за идниот развој наYunganglian од шест аспекти, вклучително и „режим на работа на челична е-трговија на големо“, „потпишување и порамнување на платформата за е-трговија“, „даночна политика“, „продажна врска за е-трговија“, „карактеристики и методи на челична логистика на големо“ и „распоред на други региони наYunganglian". Лидерите на четирите партии постигнаа консензус, ја дефинираа развојната насока наYunganglian, го идентификуваше позиционирањето на целта, ги прошири идеите за операција, промовираше разновидна соработка, реализирашемоќна соработка, и помогна во скок напред развој наYунганглиски.

Пред состанокот, лидерите прво ја посетија интелигентната платформа за складирање на Ченгду Јунганглиан Logistics Co., Ltd. за детално да ги разбере функциите на интелигентната платформа за складирање.Гуо Џианжанг, директор на групацијата Лонганг и директор на одделот за безбедност, животна средина и инвестиции, Ксуе Пинг, началник на сектор за администрација и персонал на групацијата Лонганг, Ли Ли, заменик-директор за логистички центар за управување на Шанкси Стил Груп и Ду Џиксианг, постар менаџер на логистичкиот менаџмент центар на Shaanxi Steel Group, го посети и присуствуваше на Форумот.

 


Време на објавување: 18-ти август 2022 година