Fale uamea i Tianjin e fa'atūina le taulaga si'osi'omaga

 https://enapp.chinadaily.com.cn/a/201902/26/AP5c74cbdea310d331ec92a949.html?from=singlemessage

Saunia e Yang Cheng i Tianjin |Saina Aso Taitasi
Fa'afouina: Feb 26, 2019

O Daqiuzhuang, o se tasi o fale gaosi uamea tele a Saina i le itu i saute sisifo o Tianjin, ua fuafua e tui le 1 piliona yuan ($147.5 miliona) e fausia ai se taulaga siʻosiʻomaga Sino-Siamani.
"O le taulaga o le a taulaʻi i le gaosiga o uʻamea e faʻaaoga ai le gaosiga o le siʻosiʻomaga a Siamani," o le tala lea a Mao Yingzhu, sui failautusi a le Party a Daqiuzhuang.
O le taulaga fou o le a aofia ai le 4.7 sikuea kilomita, faʻatasi ai ma le vaega muamua o le 2 sq km, ma o Daqiuzhuang o loʻo fesoʻotaʻi vavalalata nei ma le Federal Federal Ministry for Economic Affairs and Energy.
O le faʻaleleia o pisinisi ma le faʻaitiitia o le gaosiga o gaosiga o mea ia e sili ona faamuamua mo Daqiuzhuang, lea na taʻua o se vavega o le tuputupu aʻe o le tamaoaiga i le 1980s ma o se igoa o aiga i Saina.
Na tupu mai i se tamai taulaga faifaatoaga i se nofoaga autu e gaosi ai uamea i le 1980s, ae na vaaia le suiga o le tamaoaiga i le 1990s ma le amataga o le 2000s, ona o le atinaeina o pisinisi faasolitulafono ma faiga piʻopiʻo a le malo.
I le amataga o le 2000s, na tapunia ai le tele o kamupani u’amea a le Malo ona o le fa’aletonu o le fa’atupulaia ae o pisinisi tuma’oti na tula’i mai.
I le vaitau, na leiloa le palealii o le taulaga ia Tangshan, i le itu i Matu o Saina o Hebei, lea ua mautu nei e avea ma nofoaga autu o le gaosiga o le uamea Numera 1 a le atunuu.
I tausaga talu ai nei, o le kamupani uamea a Daqiuzhuang na lagolagoina le gaosiga o le 40-50 miliona metric tone, ma maua ai se tupe maua tuʻufaʻatasia e tusa ma le 60 piliona yuan i tausaga taʻitasi.
I le 2019, o le taulaga e faʻamoemoe e vaʻaia le 10 pasene o le GDP, o lana tala lea.
O le taimi nei o loʻo i ai i le taulaga le 600 kamupani uʻamea, o le tele o loʻo galala mo le faʻaleleia o fale gaosi oloa, o le tala lea a Mao.
"E maualuga lo matou faʻamoemoe o le taulaga Siamani fou o le a faʻamalosia le atinaʻeina o pisinisi a Daqiuzhuang," o lana tala lea.
Fai mai Insiders o nisi kamupani Siamani o loʻo naunau e faʻateleina a latou tupe teufaafaigaluega ma faia se faʻatasi i totonu o le taulaga, ona o lona latalata i Xiongan New Area, o se nofoaga fou fou i Hebei e tusa ma le 100 kilomita i sautesisifo o Beijing, lea o le a faʻatinoina le Beijing-Tianjin. -Hebei tu'ufa'atasiga fuafuaga ma fa'amaopoopo fuafuaga tau atina'e.
Fai mai Mao o Daqiuzhuang e na o le 80 kilomita mai Xiongan, e sili atu ona latalata nai lo Tangshan.
"O le manaoga fou o le eria mo le uamea, aemaise lava mea lanu meamata faufale faufale, o le taimi nei o kamupani Daqiuzhuang e sili atu le tuputupu ae o le tamaoaiga," o le tala lea a Gao Shucheng, le peresitene o le Tianjin Yuantaiderun Pipe Manufacturing Group, o se kamupani gaosi oloa i totonu o le taulaga.
Fai mai Gao, i le tele o tausaga talu ai, na ia vaaia ai le tele o kamupani ua gaumativa i totonu o le taulaga ma na ia faamoemoeina Xiongan ma vavalalata vavalalata ma Siamani paaga e ofoina atu avanoa fou.
E leʻi faʻaalia e le pulega a Siamani le fuafuaga fou a le taulaga.


Taimi meli: Mati-29-2019