Ua hoʻohui ʻo Youfa Pipeline Technology i nā laina hana hoʻoheheʻe plastik

I Iulai 2020, ʻo Tianjin Youfa Pipeline Technology Co., Ltd.ua hoʻokumu i kahi lālā Shaanxi ma Hancheng, Shaanxi Province.ʻO ka hoʻohui ʻana o 3 Steel Pipe of Lining Plastic production lines a me 2 plastic-coated steel pipe production lines ua hoʻokomo ʻia i ka hana.

YOUFA PLASTIK PIPE PIPE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I Mei 2021, ua kūkulu ka lālā Handan i nā papa hana hou, nā mea hana i hoʻonui ʻia, ua hoʻohui i 3 mau laina hana paipu kila i uhi ʻia e hoʻonui i ka mana hana.Ma waho aʻe o nā laina hana 3 kumu o ka lālā ʻo Tianjin, ʻo Tianjin Youfa Pipeline Technology Co., Ltd. he 8 mau laina hana paipu kila i uhi ʻia.ʻO ka laulā o nā huahana hana e uhi i ka DN15-DN2400, a ʻo ka lōʻihi he 2.8-12 mika.

ʻO nā paipu kila huila i uhi ʻia i ka plastik i hiki ke hana ʻia: ERW Steel Pipe、Hot Dipped Galvanized Steel Pipe、SSAW Steel Pipe、seamless pipes and socket pipes.ʻO ka hoʻokaʻawale ʻana o nā huahana anti-corrosion e pili ana i ka epoxy ʻaoʻao ʻelua, ka epoxy i hoʻopaʻa ʻia i loko, ka epoxy i hoʻopaʻa ʻia i waho, ka polyethylene i hoʻopili ʻia i loko, ka polyethylene i loko epoxy, ka epoxy i loko o waho 3PE, ka 3PE waho a me ka hana anti-corrosion ʻē aʻe.Hiki ke kiʻekiʻe ka hoʻopuka makahiki ma mua o 200,000 tons.

NA PIPE I PIPI PLASTIK YOUFA


Ka manawa hoʻouna: Nov-22-2021