Youfa Group ma le aufaipisinisi e potopoto e talanoaina le atinaʻe i le 15th China Steel Summit Forum

"Faʻamalosia Faʻamatalaga Faʻatekonolosi, Faʻasalalau Faʻatasi se Vaʻaiga Fou".Mai ia Mati 18 i le 19, o le 15th China Steel Summit Forum ma Faʻamoemoe mo le Atinaʻeina o le Atinaʻe o Alamanuia Uamea i le 2023 na faia i Zhengzhou.I lalo o le taʻitaʻiga a le China Chamber of Commerce Metallurgical Enterprises, le China Metallurgical Industry Planning and Research Institute, ma le China National Association of Metal Material Trade, o lenei fono na faʻatulagaina faʻatasi e China Steelcn.cn ma Youfa Group.O le fono na taulaʻi i mataupu vevela e pei o le tulaga o loʻo i ai nei o le uʻamea uʻamea, faʻagasologa o atinaʻe, faʻaleleia le gafatia, faʻafouina tekinolosi, tuʻufaʻatasiga ma faʻatauga, ma faiga maketi.

I le avea ai o se tasi o lagolago lagolago o le fono, na valaau ai le Taitaifono Li Maojin o le Youfa Group i lana saunoaga e faapea i le feagai ai ma le tulaga o le atinae o le alamanuia uamea, e tatau ona tatou malamalama lelei i avanoa fou, foia luitau fou, fatuina se faataitaiga fou o symbiotic. filifili alamanuia, ma tuuina atu taʻaloga i le galulue faatasi o le filifili alamanuia uamea mo symbiotic atinae.Na ia fa'amamafaina e fa'apea, i le tauvaga atoa i aso nei, o pisinisi paipa uelo e mana'omia le fausia o fa'ailoga ma le pulega fa'asolosolo ina ia faasolosolo ona malosi ma ola.

I lona manatu, o le faʻatonuga o le paipa uʻamea o loʻo faʻatupulaʻia vave, e faʻaalia ai o loʻo faasolosolo malie le faʻatupuina o le pisinisi. le pulega sili ona lelei, tatou te faia le matafaioi o le galulue soosootauau ma tausia le faatulagaga sili ona lelei o le alamanuia. Fausiaina o se faailoga, pulea tau, ma le faaleleia o auala faatau atu ua faateleina le avea ma auala ola o pisinisi paipa uamea masani, ma le atinae symbiotic o le filifili alamanuia o le a avea ma autu.

Li Maojin, Taitaifono o Youfa Group

E tusa ai ma le tulaga o maketi i le lumanaʻi, Han Weidong, le tagata poto sinia i alamanuia uʻamea ma faufautua sinia a Youfa Group, na ia tuuina atu se lauga autu i luga o le "Faatupu Taua e Aʻafia ai le Alamanuia Uamea i lenei Tausaga".I lona manatu, o le tele o sapalai i totonu o le uʻamea e umi se taimi ma sauā, ma o le ogaoga o le tulaga faʻavaomalo o se toso e leʻi tupu muamua i le tamaoaiga.

Na ia ta’ua fo’i, o lo’o fa’asilisili atu le kamupani uamea i atunu’u i fafo ma totonu o le atunu’u, ma o se fa’afitauli tele lea o lo’o feagai ma le pisinisi.I le 2015, e sili atu i le 100 miliona tone o le gaosiga i tua ma sili atu i le 100 miliona tone o le uʻamea maualalo na faʻaumatia, ae o le gaosiga i lena taimi e tusa ma le 800 miliona tone.Na matou auina atu i fafo 100 miliona tone, faatasi ai ma le manaoga o le 700 miliona tone e oo atu i le 960 miliona tone i le tausaga talu ai.Ua tatou feagai nei ma le ova le malosi.O le lumanaʻi o pisinisi uamea e tatau ona feagai ma le mamafa tele nai lo lenei tausaga.O le aso e le o se aso lelei, ae e mautinoa lava e le o se aso leaga.O le lumanaʻi o pisinisi uamea e tatau ona faia ni suʻega taua.I le avea ai o se pisinisi filifili alamanuia, e tatau ona saunia atoatoa mo lenei.

Han Weidong, Faufautua Sinia o Youfa Group
E le gata i lea, i le taimi o le fono, sa faia foi se sauniga faʻailoga mo le 2023 National Top 100 Steel Suppliers ma Gold Medal Logistics Carriers.


Taimi meli: Mati-21-2023