Tianjin Youfa Stainless Steel Pipe Co., Ltd. na valaaulia e auai i le "2022 China Stainless Steel Industry Conference"

I lalo o le taʻitaʻiga a Saina Special Steel Enterprise Association, le2022 Saina uamea uamea Konafesi Alamanuia, faʻatasi faʻatasi e Steel Home, Shanghai Futures Exchange, Youfa Group, Ouyeel ma TISCO Stainless, na oʻo mai i se faʻaiuga atoatoa i le aso 20 o Setema.

O le konafesi na talanoaina ai le tulaga o loʻo iai nei ma le atinaʻeina o fale gaosi oloa o le uʻamea uʻamea, o le tulaga o le uamea ma mea mata, o avanoa maketi i le lumanaʻi ma luitau o le uamea ma meamata autu, ma isi. E silia ma le 200 sui mai le sili atu i le 130 iunite. i totonu ma fafo, e aofia ai faʻalapotopotoga faʻapisinisi, uʻamea uʻamea, pisinisi faʻasalalau, tagata gaosi oloa i lalo, kamupani o lumanaʻi ma faʻalapotopotoga faʻafaigaluega, na auai i le fonotaga.

I le 3 i le afiafi i le aso 19 o Setema, na valaaulia ai Lu Zhichao, pule sili o Tianjin Youfa Stainless Steel Pipe Co., Ltd., e talanoa ma Yang Hanliang, sui peresitene o Jiangsu Internet of Things Industry Chamber of Commerce ma le peresitene o Wuxi Stainless Steel Industry. Asosi (sauniuniga), ma Zhang Huan, o loʻo i ai nei le pule o le Zhejiang Zhongtuo (Jiangsu) Metal Materials Co., Ltd. Na latou faia se faʻasalalauga faʻafesagaʻi faʻafeiloaʻi o le maketi uʻamea i luga o le autu o le "O le manaʻoga e pei o se laau talatala. i le faai, lea e itiiti ifo nai lo le mea na faʻamoemoeina, ma pe mafai e le maketi ona agai i luma".O malo e to'atolu ma le aufaipisinisi na matamata fa'atasi fa'asalalauga fa'atasi na latou fa'atalanoaina lu'itau fou o lo'o fa'afeagai ma le fa'alapotopotoga uamea u'amea ma fa'asagatau i luga ole laiga.

 


Taimi meli: Sep-29-2022