Tangshan Zhengyuan Pipeline Alamanuia Co., Ltd. manumalo le igoa o le "National Green Factory"

I le aso 24 o Mati, na faʻasalalau ai e le Matagaluega o Alamanuia ma Faʻamatalaga Tekonolosi a le Malo o Saina le lisi o gaosiga lanu meamata i le 2022, lea na lisiina ai Tangshan Zhengyuan Pipeline Industry Co., Ltd. ma tuʻuina atu le igoa o le "National Green Factory".O lepaipa u'amea u'ameaO oloa na gaosia e le kamupani mo le felauaiga o le suavai na maua ai le igoa o le "Green Design Product".

Youfa Zhengyuan

O loʻo malamalama o se fale gaosi meamata e faʻatatau i se falegaosimea ua ausia le malosi o le faʻaaogaina o fanua, mea mataʻutia e le afaina, gaosiga mama, toe faʻaaogaina otaota, ma le malosi o le kaponi.

O oloa mamanu lanumeamata e faasino i oloa e maualuga le lelei, maualalo le tamaoaiga ma le malosi o le taumafaina, laʻititi aʻafiaga i le soifua maloloina o tagata ma le siosiomaga, e faigofie ona toe faʻaaogaina, ma e le oona ma le afaina i le faagasologa atoa o le taamilosaga o le olaga o le filifilia o mea, gaosiga. , fa'atau, fa'aoga, toe fa'aaogā, ma togafitiga e fa'atatau i le manatu o le taamilosaga atoa o le olaga.

a'oa'oga faufau a youfa
youfa paipa uamea

Tangshan Zhengyuan Pipeline Alamanuia Co., Ltd.ua tuuto atu i le fausiaina o se atinaʻe gaosiga malosi, ma faʻapipiʻi taua tele i le fausiaina o se fale gaosi meamata.Ia Iuni 2020, na maua ai e le kamupani le igoa o le "Hebei Green Factory".O le faʻailoga o le "National Green Factory" o se faʻamaoniga atoatoa o taunuʻuga a le kamupani i le saogalemu, puipuiga o le siosiomaga, faʻasaoina o le malosi, lelei, faʻaogaina atoatoa o punaoa, ma isi vaega i le tele o tausaga.O le mauaina o le "National Green Factory" e le gata ina faʻaleleia ai le faʻataʻitaʻiga, taʻutaʻua, ma faatosinaga aTangshan Zhengyuan Pipeline Alamanuia Co., Ltd.'s fa'aaliga lanu meamata, ae fesoasoani fo'i e fa'aleleia le tulaga o le pulega o gaosiga lanu meamata a le kamupani ma ausia le atina'e gafataulimaina lanu meamata. I le lumana'i,Tangshan Zhengyuan Pipeline Alamanuia Co., Ltd.o le a faʻaauau pea ona faʻatinoina le loloto o manatu o le lanumeamata, maualalo-carbon, faʻasaoina o le malosi ma le puipuiga o le siosiomaga, fatuina se faiga faʻaonaponei faʻaonaponei ma metotia gaosiga lanu meamata, ma faia ni sao sili atu i le faʻalauiloaina o le atinaʻe lanumeamata o le paipa uʻamea.


Taimi meli: Mati-27-2023