Fa'asalaina “One Belt, One Road”, Youfa Group Fa'alautele Pisinisi I Matusisifo

Han Tang mamalu, silika gagana Chang'an City.

I le aso 24 o Me, na faʻafeiloaʻi ai e le laumua anamua o Xiʻan se vaega o malo mai le "Oriental."O le fono fou o le faalauiloaina o tulaga masani a le atunuu mo paipa uʻamea faʻafefe afi ma le autu o le "saunia e alu, saili mo se manumalo-manumalo" na faia i le Maota Fono Tele a Shaanxi Hotel.O lenei fonotaga faʻalauiloa na talimalo ai Tianjin Youfa Steel Pipe Group Co., Ltd., faʻatautaia e Shaanxi Ruihe Fire Fighting Equipment Co., Ltd., ma se tulaga fou a le atunuʻu mo paipa uʻamea faʻamaʻi afi faʻatasi e le Shaanxi Coal Chemical Storage ma Transportation Co., Ltd. O le fonotaga sa taitaia e Xu Guangyou, sui peresitene o Youfa Steel Pipe Group ma le pule sili o Bengbu Youfa Steel Pipe Co., Ltd.

Yin Jixiang, Peresetene o Tianjin Youfa Steel Pipe Group, Chen Guangling, Sui Peresetene, Guo Hongbao, Taitaifono o Shaanxi Jianrui Wooleng Co., Ltd., Liang Hongchen, Taitaifono o Shaanxi Coal Chemical Storage and Transportation Co., Ltd., Jia Xihai , Peresetene o le Shaanxi Fire Protection Association, Shaanxi Ruihe Fire Equipment Co., Ltd. O le peresitene o le kamupani o Deng Jin ma le sili atu i le 350 tagata i le au faʻatau paipa uʻamea, gaosiga o masini afi ma kamupani faʻatau atu i Sanqin Earth na auai i le faʻalauiloaina o faʻasalalauga fou a le atunuʻu.

I le avea ai ma le faʻatulagaina o le konafesi, na taʻua ai e Yin Jiuxiang, le peresitene o le Tianjin Youfa Steel Pipe Group, i lana saunoaga o le fausiaina o le "Belt and Road" o loʻo i ai nei o loʻo faʻaleleia atili ma sili atu.Ona o le na o le 10 miliona tone atinaʻe i totonu o le paipa uʻamea, o le taʻitaʻi foʻi lea i le paipa uamea.O le Vaega o lo'o i ai le matafaioi ma le matafaioi e tu'ufa'atasia malosi i le fausiaina o le "Belt and Road" ma saofagā i le atina'eina o fuafuaga tau atina'e a lenei atunu'u ma gaioiga tonu a le kamupani.

I lana saunoaga, Yin Jixiang, Peresitene o Youfa Steel Pipe Group, na faailoa atu ai le talafaasolopito o le atinae ma le aganuu a le kamupani a Youfa i uo pisinisi, faaalia le mautinoa ma le naunautai e faatino le tulaga fou o le atunuu, ma faailoa atu le faamoemoe maualuga ma faailoa atu manaoga lelei mo le vaega tolu. felagolagomai.

I le avea ai ma talimalo o le mea na tupu, Guo Hongbao, Taitaifono o Shaanxi Jianrui Woergy Co., Ltd. ma Deng Jin, Peresitene o Shaanxi Ruihe Fire Equipment Co., Ltd. tuuina atu le viiga maualuga i le tulaga lelei o paipa uʻamea tau afi o Youfa Steel. Vaega i a latou lauga.I le vaitau mulimuli ane, faʻalagolago i lona lava auala lelei ma le Uo o le Steel Pipe Group na amata malosi le galulue faʻavae loloto, o itu e lua e ala i le felagolagomaʻi, ma tatala ai se auala o le galulue faʻatasi ma le manumalo-manumalo atinaʻe.

I le avea ai ma sui o le asosi, Jia Xihai, peresitene o le Shaanxi Provincial Fire Protection Association, na matua viia le "Sese" a le Xi'an Steel Pipe Group, ma siitia ai foi ni faamoemoega naunautai.Na ia fai mai o loʻo faʻamoemoe o ia o se taʻitaʻi lelei i le alamanuia, e mafai e Youfa Steel Group ona tuʻuina atu oloa sili atu le lelei o paipa uʻamea mo le puipuiga o le afi, ma galulue faʻatasi ma kamupani afi afi talafeagai e atinaʻe faʻatasi oloa e fetaui ma manaʻoga fou o le afi. saogalemu.

I le avea ai o se paaga faʻatautaia, Liang Hongchen, Taitaifono o le Shaanxi Coal Chemical Storage and Transportation Co., Ltd. fai mai i lana tautalaga o le galulue faatasi ma Youfa Steel Pipe Group o se sooga malosi o "lua malosiaga tetele".E ala i le faʻalauteleina o le malamalama ma le faʻalauteleina o le galulue faʻatasi, O le tulaga fou a le atunuʻu mo le faʻafefe o le afi o paipa uʻamea faʻapitoa e faʻalauiloaina ma faʻasalalau i le itu i matu sisifo, faʻateleina ma malosi.I le taimi lava e tasi, na matua faʻamaonia ai foi taumafaiga ma faʻamaoniga mo le faʻatinoina manuia o le tulaga fou a le atunuʻu e Shaanxi Ruihe Fire Equipment Co., Ltd.

O loʻo malamalama o le taimi lona lua lea i le itu i matu sisifo o Uo o le Steel Pipe Group na faia se faʻasalalauga tutusa o mea afi afi ma atinaʻe i le itu i matu sisifo ina ua maeʻa le taimi muamua i le 2015 e faʻamalosia ai le fesoʻotaʻiga i le va o le maketi i matu sisifo ma le atina'e meafaigaluega mo le puipuiga o afi i le itu i matu sisifo.I lenei mea na tupu, ona o le eseesega i le va o le tulaga fou a le atunuu o le paipa uamea ma le tulaga tuai o le atunuu, na tuuina atu ai foi e Chen Guangling, sui peresitene o Youfa Steel Group, se folasaga auiliili i sui o pisinisi o loo auai i le fonotaga.

I le vaai a Chen Guangling.E ui o le tulaga fou a le atunuʻu ua faʻateleina ai le tau o le atinaʻe ona o le manaʻomia o le 300 kalama o le galvanizing, o le ola tutusa o le paipa uʻamea ua siitia foi i le 30%.Mo le fanua o mea e puipuia ai le afi, o lona uiga o le ola tautua o le paipa o le suavai i totonu o masini afi e faʻaleleia atili, lea e mafai ona sili atu ona puipuia le saogalemu o le afi.O le mea lea, na ia faamamafaina ai o le faʻatinoina o le tulaga fou a le atunuʻu e le mafai ona solomuli ona o faigata tau taimi pupuu, ae ia foia faigata, faʻamalosia le atinaʻe lava ia, ma ia tauaveina lana matafaioi tatau mo le saogalemu o le sosaiete atoa.

Na faamamafaina foi e Chen Guangling o le pisinisi paipa uʻamea o loʻo i ai nei ua ulufale atu i se atinaʻe o tulaga masani.O pisinisi paipa uamea e mafai ona na o le manumalo i le tauvaga maketi i le lumanaʻi e ala i le faʻatinoina o le tulaga fou a le atunuʻu, a leai o le a latou feagai ma le taunuuga o le faʻaumatia.

O loʻo malamalama o lenei faʻalauiloa o le a faʻaogaina le avanoa e faʻaleleia ai le tulaga fou o le atunuʻu o le paipa uʻamea i le itu i matu sisifo, ma faʻaaoga le avanoa e potopoto faʻatasi ai ma saili manumalo-manumalo ma manumalo-manumalo, ma taumafai e faʻalauiloa le paipa uamea. alamanuia ma le fale puipui afi, alamanuia malosi, fale faufale, ma isi. Le tu'ufa'atasia o fanua ma le fausiaina o se feso'ota'iga puipuiga o le saogalemu o afi.

Na tatalaina le maota i aso e iva, ma sa faapaleina le malo i se ofutau.

O le laumua anamua o Xiʻan e iai foi sona sao taua i le fuafuaga o le atinaʻeina o le atunuʻu i aso nei.O le tuʻufaʻatasia i le taʻaloga tele o le atinaʻeina o le tamaoaiga o le lalolagi, o le tauivi e fatuina se nofoaga fou o le faʻapotopotoga o le tamaoaiga ma le pou tuputupu aʻe i luga o le "Belt and Road" ua avea ma se galuega taua a le malo o le itumalo o Shaanxi i le taimi nei.Mo Youfa Steel Pipe Group, i le taimi nei, e latalata i le itu i matu sisifo, e faʻalauiloaina le faʻatinoina o le tulaga fou a le atunuʻu o le paipa uʻamea o se avanoa e faʻamalosia ai le tuʻufaʻatasia ma le faʻaogaina i le va o le paipa uʻamea, le fale puipui afi. ma le alamanuia faufale malosi, ma ia atiina ae le "Belt and Road" mo le gaosiga o paipa uamea.Fuafuaga, ma fa'atuina se fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'iga manumalo-manumalo tu'ufa'atasiga i le va o pisinisi e taua tele.

E le gata i lea, i lenei fonotaga faʻalauiloa, na sainia faʻatasi e Youfa Steel Pipe Group ma Shaanxi Coal Group ma Shaanxi Ruihe Fire Equipment Co., Ltd. le "Feagaiga Felagolagomai Fuafuaga", lea na faataatia ai se faavae mautu mo le faʻalolotoina o le maketi i Matu i Sisifo ma le alualu i luma. o le "Pau ma le Auala"..

* A maeʻa le faʻalauiloaina, o le faʻalauiloaina o le a oʻo mai i se faʻaiʻuga manuia.

 


Taimi meli: Iul-17-2018