UIGA UIGA FA'ASI'I SU'I I SINA

I le tauvaga mata'utia o maketi, o le lelei o le tusifolau mo le atina'eina o atina'e, ma o le fa'aopoopoga fo'i lea o le mamalu fa'apisinisi.Na'o le tulaga lelei o oloa e mafai ona manumalo moni ai loto o tagata fa'aoga.
Ole tausaga nei ole 15 Mati ole 36th International Consumer Rights Day.O le autu o lenei tausaga o le "Credit makes consumption more secure."I le avea ai o se atinaʻe 10 miliona-toni i totonu o le paipa uamea, ua faʻapipiʻiina e Youfa le taua tele i le tulaga lelei o oloa talu mai lona faʻavaeina, ma ua fausia se faiga faʻaletupe lelei e avea o se malosi faʻamalosi taua mo le alualu i luma o pisinisi.
Fa suiga lelei, o oloa e faifai pea iteratively faaleleia, na o le faatagaina o tagata e faaaogāina e faaaoga Uo o le paipa uamea sili atu le filemu o le mafaufau, malolo mautinoa.
Aua le tuʻuina atu se faʻafitauli paipa uʻamea i totonu o le maketi, o se tautinoga faamaoni a uo i tagata faʻaoga.
Youfa, o le tasi pepelo na leiloa le sefulu.Matou te naunau e tuʻu a matou oloa i lalo o le faʻaaliga a matou tagata faʻatau mo le vaʻaia lelei, aua o lau vaʻavaʻai ma faʻamoemoega o le malosi lea mo i matou e agai i luma.
O le Pa Tele o le atinaʻeina o le tuʻuina atu o le lelei, le atinaʻeina o le atinaʻe mo le selau tausaga.
I luga o le ala i le tulituliloaina o le atinaʻeina o tulaga sili ona lelei, o loʻo matou agai vave.
Faatasi ai ma le misiona a le "I tua atu o le tagata lava ia, Achievement Partners, One Hundred Years of Friendship, and Building Harmony", matou te tausisi pea i tulaga taua o le "manumalo-manumalo ma manuia tutusa, faaleleia o le tagata lava ia ma le amio mama muamua", ma ave. agai i luma le faigauo o le "pulea o le tagata lava ia, galulue faatasi ma le alualu i luma".Agaga, i le lumanaʻi atinaʻe, lima lima, agai i luma, ma faia taumafaiga le faʻaumatia e fausia ai Youfa i se pisinisi faʻaaloalogia ma fiafia!
Youfa paipa uamea, taamilo i le lalolagi, lagolagoina le lalolagi!
youfa paipa uamea lelei

Taimi meli: Mati-20-2019