Amataina sauniga o Youfa le 5th gaosiga faavae o loʻo i Liyang, Jiangsu PR

I le taeao o Oketopa 18th, na faia ai le sauniga mamalu a Jiangsu Youfa.

I le 10:18, na amata aloaia ai le faʻamanatuga.Muamua, o Dong Xibiao, le pule sili o Jiangsu Youfa, na faʻalauiloaina le aotelega o le poloketi ma fuafuaga i le lumanaʻi.Na ia fai mai e na o le tolu ma le afa masina e alu ai mai le amataga o le fausiaina i le gaosiga o Jiangsu Youfa, lea na faaauau ai le laau fou a le Tianjin Youfa Steel Pipe Group "100-aso gaosiga" saoasaoa, ma faailoa atu lona agaga faafetai i vaega uma o sosaiete mo la latou tausiga ma le lagolago.I le lumanaʻi, o Jiangsu Youfa o le a faʻamoemoe i le "tolu faʻamaeʻaina", o lona uiga, atoa o faʻasalalauga o vaega, faʻamautinoaga atoa, ma faʻatonuga faʻapitoa, tautua patino i le maketi faʻaitulagi a Saina i Sasaʻe, ma faia sao tatau i le atinaʻeina o le tamaoaiga o pisinisi a Liyang. .

Ona amata aloaia ai lea o le sauniga o le gaosiga.I lalo o le molimau a tagata uma, sa tulei faatasi i lalo le leve amata.I le lotolotoi o le patipati ma faamanuiaga, o le Sauniga Amataina a Jiangsu Youfa sa matua manuia atoatoa.

Youfa i Jiangsu
Jiangsu Youfa

Ina ua maeʻa le sauniga faʻatonu, na asiasi atu taʻitaʻi i laʻasaga uma i le Aai o Liyang i le faleaoga paipa paipa vevela e aʻoaʻo atili e uiga i le gaosiga o le gaosiga ma le gaosiga o gaosiga.

O le gaosiga o Jiangsu Youfa o le a amataina se malaga fou mo le atinaʻeina o Tianjin Youfa Steel Pipe Group.Mai se amataga fou, o le a faʻaauau pea ona galulue malosi tagata Youfa mo le isi atinaʻe osooso ma se sitaili fou, uiga fou ma le lotogatasi.


Taimi meli: Oke-19-2021