Lisi ma fa'akonekarate a Saina e Asiasi le Youfa Group mo su'esu'ega ma fefa'asoa'iga

Youfa paipa uamea mill

I le aso 16 o Iulai, na asiasi atu ai Yu naiqiu, o le Peresetene o Saina o mea tetele e lisiina ma fa'akonekarate Asosi, ma lana pati i le Youfa Group mo su'esu'ega ma fefa'ataua'iga.Li Maojin, taitaifono o le Youfa Group, Chen Guangling, pule sili o Youfa Group, ma Han Wenshui, pule sili o Tangshan Youfa, na mauaina ma auai i le fono.Sa faia e itu uma e lua se talanoaga loloto i le agai i luma o le atinae o mea tetele.

youfa fale gaosi paipa sikuea

Na o atu Yu naiqiu ma lana pati i Youfa Dezhong 400mm le lautele sikuea sikuea faleaoga mo suesuega fanua.I le taimi o le asiasiga, na malamalama Yu naiqiu i le faagasologa o le gaosiga ma vaega o oloa, ma faʻamaonia atoatoa le maualuga o oloa ma le gaosiga o tekonolosi a Youfa Group.

Youfa scaffolding

I le fono, na faafeiloaia ma le fiafia e Li Maojin taitai o Saina mea tetele lisi lisi ma konekarate Asosi, ma faailoa puupuu le talafaasolopito o atinae, aganuu kamupani a Youfa Group ma le tulaga faavae o Tangshan Youfa New Construction Equipment Co., Ltd. Na ia faailoa mai e faapea. Tangshan Youfa New Construction Equipment Co., Ltd. o se atinaʻe gaosiga o loʻo galulue i le gaosiga o mea tetele e pei o faʻataʻitaʻiga, mea faʻapipiʻi puipuiga ma mea faʻaoga, ma o le a avea ma faʻatonu pule o le China Formwork Scaffold Association i le 2020.

Fai mai Li Maojin talu mai lona faʻavaeina, o le Youfa Group o loʻo tausisia pea le manatu o le gaosiga o le "oloa o uiga";Ia tausisi pea i tulaga taua o le "Faamaoni o le faavae, e manuia ai le tasi;Faʻaauau le agaga o le "Aʻoaʻiga a le tagata lava ia ma Altruism; Galulue Faʻatasi ma Alualu i Luma", ma taumafai e taʻitaʻia le atinaʻe maloloina o le alamanuia.E oʻo atu i le faaiuga o le 2020, ua taʻitaʻia e Youfa ma auai i le toe iloiloga ma le tusiaina o tulaga faʻale-malo e 21, tulaga faʻapisinisi, tulaga faʻavae ma faʻainisinia faʻamatalaga faʻapitoa mo oloa paipa.

Na fa'ailoa maualuga e Yu naiqiu taunu'uga a Youfa ma fa'aaafiaga o oloa.Fai mai a ia, ua leva ona ia faalogo e uiga i le ta'uleleia o le Youfa Group i le pisinisi, ma na ia lagonaina le faigofie ma le tuuto agaga taulima a tagata Youfa i lenei asiasiga.Na ia faʻamoemoe o le a aumaia e oloa a Youfa se faʻamalosi fou i le faʻatulagaina o maketi faʻatau.

O itu uma e lua o le fonotaga sa talanoaina loloto le tulaga o loʻo i ai nei ma le lumanaʻi atinaʻe faʻataʻitaʻiga o maketi i totonu o le atunuʻu.


Taimi meli: Iul-16-2021