Xia Qiuyu, osote onye isi oche nke Tianjin Science and Technology Association, na ndị otu ya gara Youfa ka ha duzie na nyocha

ịfa

Na February 22, Xia Qiuyu, onye so na otu pati na osote onye isi oche nke Tianjin Science and Technology Association, na Wang Liming, onye nduzi nke Sayensị na Technology Innovation Department (Enterprise Business Department), gara Youfa Group maka nduzi na nyocha.Soro Fu Yubo, onye isi oche nke Jinghai District Science and Technology Association so ya.Nnabata na-ekpo ọkụ nke Jin Donghu, Kọmitii Party nke Youfa Group, na Sun Lei, onye isi ụlọ ọrụ nchịkwa ọrụ nchịkwa mmadụ.

youfa okike ogige

Xia Qiuyu na ndị otu ya gara na Youfa Steel Pipe Creative Park na ebe ahụ, mụta banyere mmepe akụkọ ihe mere eme na omenala ụlọ ọrụ nke Youfa Group n'ụzọ zuru ezu, wee banye miri emi na plastic lining ogbako, nsị mmiri mmiri na ebe ndị ọzọ iji nyochaa kpọmkwem. jikoro na nsonaazụ of ihe ọhụrụ teknụzụ na nkwalite ụlọ ọrụ nke Youfa Group.

ọkpọ ọkpọ

N'oge mkparịta ụka ahụ, Jin Donghu gosipụtara ekele sitere n'obi ya nye Òtù Na-ahụ Maka Sayensị na Nkà na Ụzụ na District Association maka Sayensị na Nkà na Ụzụ maka nkwado ha na nlebara anya ha na Youfa kemgbe ọtụtụ afọ. O kwuru na Youfa Group na-agbasosi ike mgbe niile n'ichepụta ndị ọrụ niile na imeghe ihe ọhụrụ, wee zụlite isi asọmpi nke ụlọ ọrụ ahụ.O kwenyesiri ike na ihe ọhụrụ bụ isi iyi nke ike maka mmepe na-adigide nke ụlọ ọrụ.A na-atụ anya na n'ọdịnihu, anyị nwere ike ịmekwuwanye nkwurịta okwu na Municipal Association for Science and Technology na District Association for Science and Technology, iji kwalite ihe ọhụrụ na mmepe nke ụlọ ọrụ.

Xia Qiuyu kwuru na Municipal Association maka Sayensị na Technology ga-enye zuru play na ya ọrụ ma na-ewusi ọrụ maka Youfa Group na-ewu ọhụrụ na-ebu, na-akwalite talent ibu, na ịgagharị ulo oru sayensị popularization, ka ịkpali ndị ọrụ 'anụ ọkụ n'obi maka ọhụrụ na enyemaka. mmepe nke ụlọ ọrụ ahụ dị elu.

Ndị enyi dị mkpa sitere na Jinghai District Science and Technology Association na Technology Management Center nke Youfa Group sonyere na mkparịta ụka ahụ.


Oge nzipu: Feb-23-2023