Youfa Steel Pipe Creative Park blev med succes godkendt som en national AAA turistattraktion

Den 29. december 2021 udsendte Tianjin Tourism Scenic Spot Quality Rating Committee en meddelelse om at fastslå Youfa Steel Pipe Creative Park som et nationalt AAA naturskønt sted.

Siden den 18. CPC National Congress bragte konstruktionen af ​​den økologiske civilisation ind i det "fem i en" overordnede layout af årsagen til socialismen med kinesiske karakteristika i den nye æra, er konstruktionen af ​​den økologiske civilisation blevet fremmet til en hidtil uset højde.

Som brancheleder reagerede Youfa Group positivt på opfordringen fra generalsekretæren, der siger, at det klare vand og frodige bjerge er uvurderlige aktiver. Se altid miljøbeskyttelse som et samvittighedsprojekt.Siden etableringen i 20 år har koncernen investeret kraftigt i affaldssyrebehandlingsprojekter for at realisere ressourcebehandlingen af ​​affaldssyre på grundlag af streng implementering af nationale miljøbeskyttelseskrav;Gå i spidsen for at bruge ren energi naturgas i industrien for at reducere forureningsemissioner;Realisere industriel spildevandsrensning og genbrug, husholdningsspildevandsrensning og nuludledning mv.

YOUFA FABRIK AAA

 

I oktober 2018 blev den første afdeling af Youfa Group anerkendt som en national grøn fabrik af ministeriet for industri og informationsteknologi, der førte industrien inden for grøn fremstilling.I 2019 foreslog Li Maojin, formand for Youfa-gruppen, at bygge Youfa-fabrikken til en økologisk og havefabrik og sætte et nyt benchmark i branchen i overensstemmelse med den nationale AAA-standard for turistattraktion!

youfa fabrik

Youfa Steel Pipe Creative Park ligger i Youfa Industrial Park, Jinghai District, Tianjin, med et samlet areal på omkring 39,3 hektar.Med udgangspunkt i det eksisterende anlægsområde i den første afdeling af Youfa Group er det naturskønne sted kendetegnet ved fremstilling af stålrør og er opdelt i fire plader med "et center, en akse, tre korridorer og fire blokke".Der er 16 vigtigste turistattraktioner i det naturskønne område, herunder Youfa kulturcenter, stålrørsløve, stålplastikskulptur, malerisk korridor og stålrørsleksikonkorridor, der danner en visuel visning af hele processen med stålrør fra produktion til levering og derefter til ansøgning, som har taget et vigtigt skridt for Youfa Group for at omdanne fabrikken til en "blomsterhave" og blive en samling af grøn produktion, industriel sightseeing, stålrørskulturoplevelse. Det er en demonstrationsbase for industriel turisme, der integrerer videnskabspopulariseringsuddannelse industriel forskning og læringspraksis.

YOUFA KULTUR
YOUFA aaa SPOT
YOUFA PIPE

I næste trin vil det naturskønne sted fortsætte med at udføre fase II-opgradering, mens det modtager besøgende fra hele verden, og fortsætte med at transformere og opgradere med hensyn til smart turisme, smart fremstilling, miljøbeskyttelse og forvaltning.

din løve

Youfa Steel Pipe Creative Park blev med succes godkendt som en national AAA turistattraktion, hvilket åbnede en ny rejse for grøn udvikling for Youfa.I fremtiden vil Youfa-gruppen fortsætte med at praktisere konceptet "harmonisk udvikling af økologi og økonomi og harmonisk sameksistens mellem menneske og natur", tage beskyttelsen af ​​det regionale økologiske miljø og opbygningen af ​​regional økologisk civilisation som sit eget ansvar, bedre opfylde dets sociale ansvar og bidrage til opbygningen af ​​et smukt Kina!


Posttid: 30. december 2021